ACTIVITATE SPORT


Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Ilfov împreună cu LPS Clinceni au organizat Trofeul ”Ciubăr Stancu” în localitatea Clinceni. Evenimentul s-a bucurat de o prezență mare atât din rândul elevilor cât și a profesorilor. Profesorul Ciubar Stancu s-a remarcat de-a lungul anilor prin cariera sa didactica în sport ,observator la AJF Ilfov, antrenor de handbal, director al Liceului cu Program Sportiv Clinceni.
Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Ilfov mulțumește pe aceasta cale profesorului Ciubăr Stancu pentru ajutorul oferit în acești ani sportului ilfovean.

Direcția Judeteana pentru Sport si Tineret Ilfov impreuna cu Primaria Clinceni, Inspectoratul Scolar Ilfov, ASS Clinceni au adus un omagiu marelui mentor al arbitrilor bucuresteni Mihai Cruțescu prin organizarea celei de a doua editii a ” Memorialului Mihai Crutescu”.

Mihai Cruțescu a fost arbitru divizionar, membru fondator al Asociației Judetene de Fotbal Ilfov, a activat ca observator federal în cadrul Federației Romane de Fotbal, a facut parte din Comisia Municipala de Arbitrii unde a ocupat diferite functii.

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Ilfov impreuna cu Primaria Clinceni, Inspectoratul Scolar Ilfov, ASS Clinceni au organizat in data de 11.05.2018 ”Maratonul Fotbalului la Clinceni”. La acest eveniment au participat scoli gimnaziale din localitatile Clinceni, Cornetu, 1 Decembrie, Domnesti, Buturugeni(Judetul Giurgiu). Scopul a fost promovarea ofertei Liceului cu Program Sportiv, nr 1. Clinceni, atragerea elevilor pentru inscrierea elevilor la liceu in clasa a IX-a, an scoloar 2018-2019.

Obiectiv general este cultivarea în randul elevilor a spiritului de disciplina, de fair-play, de eliminare a violenței din sport, cu ajutorul activitatilor sportive ca modalitati de educare, comunicare si socializare a copiilor fara sa se tina seama de deosebirile dintre acestia: statul social, naționalitate, etnie prin practicarea organizata si sistematica a sportului.

Cu ocazia Zilei Europei, Direcția Judeteana pentru Sport si Tineret Ilfov, impreuna cu ASS Clinceni, au organizat în data de 09.05.2018 in comuna Clinceni, judetul Ilfov evenimentul ”Sport Impreuna” la care au participat elevi din clasele V-VIII. Obiectul a fost stimularea elevilor pentru a desfasura activitati fizice pe masura posibilitatilor lor, initierea si întretinerea de relatii interumane prin practicarea exercițiilor fizice, dezvoltarea relatiilor de colaborare, cresterea stimei de sine, verificarea cunostiintelor acumulate la romana si matematica prin joc.

Au fost implicati in activitate elevi din 3 unitati școlare- LPS Clinceni, Școala Gimnaziala nr. 2 Cernica si Scoala Gimnaziala nr. 2 Cretesti, din cadrul programului de educație remediala ”NOUA NE PASA”.

Directia Județeana pentru Sport și Tineret Ilfov împreuna cu Primăria Chitila, Inspectoratul Școlar Județeana Ilfov, Federația Română de Fotbal, Asociația Școlară Prof. Ion Vișoiu Chitila si Tymbark România au organizat ” Cupa Tymbark Junior ” la fotbal de sala.
La această competitie au participat copii din judetele: Ilfov, Teleorman , Ialomița și Prahova la categoriile de vârstă U8, U10, U12, atât băieți cât și fete.
Evenimentul s-a bucurat de o mare prezentă atât din partea participanților cât și a spectatorilor.
Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Ilfov, prin reprezentatul său Prof. Constantin Fînaru dorește să mulțumească pentru ajutor, tuturor celor implicati în buna desfășurare și organizare a acestui eveniment . Asteptăm cu drag viitoare colabărări pentru a promova sportul ilfovean.

Categories